Categorii
sportive

5 ANI. 5 ANI DE TRIATHLON CHALLENGE

Inca o luna. In laboratorul smartatletic se fac ultimele pregatiri. Productia materialelor, definitivarea parteneriatelor, planuri operationale… E ca intr-o fabrica, inainte de lansarea unui produs nou-nout. Parca facem de-o viata evenimentul asta, dar in fiecare an provocari noi bat la usa.

Asadar, pe 7 septembrie, la Mamaia, vom sarbatori impreuna 5 ani de Triathlon Challenge. Cu multe surprize.

Va fi un triatlon extrem de accesibil pentru oricine. Daca nu ai participat pana acum la un astfel de concurs, de data asta ai cadrul perfect sa o faci. Distantele si probele sunt accesibile pentru oricine: supersprint (ideal pentru primul triatlon), sprint (cu posibilitate stafeta) si olimpic (la fel, cu posibilitate stafeta).

Tot ce-i nou este servit online, pe site si pe pagina de facebook.

Si pentru ca am sustinut mereu miscarea 2.0, avem si anul acesta o mare provocare pentru oamenii online-ului, detinatori de bloguri. Pana duminica puteti sa va depuneti candidatura, via blogalinitiative, partenerul nost’ de seama. 3 echipe (9 bloggeri) vor face valuri pe 7 septembrie, la Mamaia. Miza-i mare, podiumul va asteapta 🙂

 

Iar cine castiga, e trimis la antrenament serios, un week-end intreg, la Casa Bunicii din Predeal (premiu oferit de traditionalii si bunii nostri parteneri de la Urmeaza-ti Pasiunea!)

Pentru ca tot suntem online, hai sa facem o tura de recunoastere. V-am pregatit traseul virtual, asa cum facura prietenii triatlonisti de la Olimpiada: